Nos, mint egyeseknek feltűnhetett mostanra, igen-igen… a blog animeribik gyűjtőhelye lesz. Első körben, mint a harmadik post is alább bizonyítja, egyféle karaktertípusra koncentrálunk aminek a gyűjtőnevét nem áruljuk el, mert nekünk sincs fingunk se, mi lehet az. Az alább felsoroltatott karakterek főbb jellemvonásai az erő, kitartás, becsület (és ezt majdnem sikerült röhögés nélkül leírnom). A testi jellemvonásokat hülyeség lenne részemről felsorolni, úgyis az veri ki a szemeteket először Padlo  “úr” áldásos gyűjtőmunkájának köszönhetően.

Ez a bejegyzés amolyan bemutatkozás is egyben, mivel az első kettőben csesztem bármi értelmeset is írni magunkról, mert ugye a rizsáért ami a képek mellé van, én felelek. Csak hogy belehazudhassam, hogy társul érdemi tartalom is a vizuális orgia mellé.  A blog ma délután regisztrálódott a wordpressen egy röpke ötlet kapcsán. Szépen sorba fogjuk gyűjteni itt a kis kedvenceket… igen, a mieinket : D

Na de itt megállok mert wall of textet nem akarok generálni, jöjjön hát:

Kanzaki Kaori


Fellelési helye: To Aru Majutsu no Index
Vajon észrevette már, hogy a fél gatyája valahol elveszett? Na mindegy… Varázslótünemény a lányka, aki talán nem kevesek lelkesedésére a főszereplőt végre DARABOKRA HASÍTANI akarja… de aztán valahogy mégse… aztán az enemy lyukat beszél a hasába… aztán… oh my god /facepalm. Miért kell ezeknek mindíg hőskomplexusos majmokba belezuhanni? Sose fogom megérteni.