Hiába, nem mi találtuk ki… a szellemírtós téma nagyon felkapott cucc japánban. Mi csupán a kolibribaszta sorrend miatt felelünk. Gai-Rei: Zero presents:

Yomi Isayama

Cliffhanger sorozatnyitás. Hullanak a fejek, és erős agyfasz kerülgeti az embert rögtön az első két rész után. És egy iskoláslány badass módjára végzi ki a Ghost Busters után felbátorodott kisdobos alakulatot, akikről az ember azt hinné, hogy róluk fog szólni a sztori. De nem így lett…

“-Hogy mi?” Kérdezhetnénk a a harmadik részt elindítva. “-Mi a szart keresnek ezek most itt? Jaaaaa, hogy ez egy flashback anime…”

The LIES: Képgyűjteményünk újabb jailbait alanya még erősen azon kattog belül, hogy ő vajon most melyik nemhez vonzódik igazán. A felvonultatott hím szereplőgárda láttán mondjuk, hogy nem is annyira tudok ezen csodálkozni. Különösen igaz, ha az ágyékkötőben rohangáló ősz-afro-szakállas-tagbaszakadt-külföldi kovácsot tüzetesebben megnézzük. (De ugye nem fogjuk? :S ) Kíséleti állatnak a saját fogadott húgát használja fel, majd mikor rájön, hogy szerelmi élete emígyen nem valósulhat meg, plusz egyéb tényezők hatására, jól meghalja magát, és szellemként tengeti tovább napjait, és mások életét… el. Na így kell egy poltergeistnek háttérsztorit csinálni, legalábbis Hajime Segawa szerint.

Jelen esetben a vizuális anyagért is én felelek, lehet köpködni : D