Éééééééés elérkeztünk a Toudo Akadémiára is, ahol több pofont osztanak ki egy tanévben, mint érdemjegyet. Látogatásunk oka pedig nem más mint:

Natsume Maya

A mai nap már bizony agyalnom kellett, hogy végül is ki legyen a soros, aki kikerül erre a frankó kis szégyenfalra (ja, várjunk, azok mi magunk vagyunk :S) blogocskára, de végül is csak eszembe jutott… Ő. Ha nem így lett volna, meló után lehet egy fullos kis őzgida fejbesom egy bokkennel, a vegyesbolt felé tartó rövidke utamon. Na de elég a fantáziálásból. A hölgyemént a Tenjou Tenge című, nem is olyan rossz bunyós animeből halásztuk elő. Ennek oka kizárólag a “kici ajanyosz” chibi formája, ami több szempontból is lényeges.

1. Tudjuk, hogy nem olyan idős mint látszik = pedobear effekt MAJDNEM kilőve, de már legalább nem kell olyan sokat várni mint azt elsőre gondolnánk : P

2. Tudjuk azt is, hogy ez nála nem egy maradandó állapot, bármikor ki tudja ereszteni bájait ki erejét, és ivarérett (ehehe) nő formáját veszi fel

= feldobod, chibi -> leesik, maca.

3. Praktikus = könnyedén elfér egy komódban, autó csomagtartóban, közepes méretű bőröndben. Megszabadulási szándék esetén ágyúcsőben.

4. Igen… tud állva is : D

A tréfát félretéve, ő egy, a sztoriban kulcsszerepet játszó szereplő, akinek harci tudása is igen tiszteletreméltó. Figyelembe véve azt, hogy a porbafingó formájával együtt rendelkezik még a fa ereje felett is, az akadémián már teszi valakivé. Mint azt egyesek láthatták, egy mezei faággal is képes 8 napon túl gyógyuló sérülést okozni olyan faszkalapoknak, akik illetéktelenül hatolnak be más málnásába. Emellett mondanám azt is, hogy mint Natsume Shin ( az ördögi bátyóka) után megörökölt dojot, valamint a Jyuuken (nem érdekel, hogy helyesen írtam-e, úgyis mindenki tudja miről van szó, aki látta az említett művet, aki meg nem, az húzzon megnézni!!!) Klubot hamvaiból élesztette fel, vélhetőleg jó edzői/vezetői képességekel rendelkezik.