A láááááányok, a láááááányok, a láááányok angyalok….  Kár, hogy csak  a fele igaz : P Beating Angel Dokuro-chan hugicája:

Zakuro Mitsukai

Szeretnék-e ilyen őrangyalt magam mögé? Hááát erősen el kell rajta gondolkodni, mert vannak NYOMÓS érvek, amik Zakuro mellett szólnak, és vannak KÍNOSAK is egyaránt. Hogy merre dől a mérleg, azt ki-ki döntse el saját szájízlése, és perverziója szerint. BDS&M fanoknak szerintem teljesen egyértelmű választás : D Csak aztán győzzék idegekkel, mert amit ez az angyalka művel, az kicsit kib@ssza a biztosítékot még a legelvetemültebb disznóotakuk agyában is.

Lássuk csak, először is, 9 éves létére (omgwtf) SMOKIN’ HOT. De elvileg azért ilyen, mert az angyalok így fejlődnek. Kicsit azért érdekes ez az angyal+fejlődés kombináció már megint. Hülye japánok. De azért ezek alapján megnéznék egy mennyei óvodát…  ehehehe. Másodsorban annyira félénk, meg ijedős, hogy ez több fatális problémát is okoz. Példának okádék: tökvéletlenül csinálta azt is, mikor az Eckilsax*-ból nyújtott egy ringet a szoba közepére, majd a szerencsétlen Sakura-t, pro wrestler módon azzal lőtték neki Dokuro-Chan Excalibolgjának… ami nagy, vas, tüskés, és nagyon fáj ha megsimiznek vele.

*külön közröhej tárgya, Zakuro fegyvere. Egy nedves törülköző ami nyúlik, vágjátok?? Naaaagggyon eredetiiiiiiiii : D

Na de, hogy ne spoilerezzem le a teljes anime-t egy szereplő miatt, beszéljenek helyettem inkább a képek.