Lám lám, eljutottunk odáig, hogy lassan az itt normálisnak mondható testi adottságoktól is eltérünk, és egy kicsit új dologgal nézünk szembe. Már ha volna szeme ennek a bizonyos “dolognak” : )

Celty Sturluson


Boci boci tarka, se füle, se farka. Cserébe van egy formás pár didkója, egy állat mocija, ami lóhangon nyerít, és egy sexy cicafüles sisakja.

“- Dicsak he! Na és a feje?” kérdezhetné joggal a kedves olvasó, de ki kell, hogy ábrándítsuk, mert olyat biza nem találtunk mi se. Eredetileg szériatartozék volt, csak aztán valahol elmaradt a nagy történetfolyások közepette. Talán beigazolódott rá a mondás, miszerint túl feledékeny, és egyszer elhagyja valahol : D Leginkább a “Durarara” című sorozatban fogjuk fellelni, fejetlen fejkeresése közepette (na ezt most jól megaszontam).

De nem baj, ez az apró hiányosság ugyan ne bátortalanítson el senkit, ettől még ugyanolyan jó pixelbabe-ről van szó (ha nem jobbról). Ezt mi sem igazolja jobban, hogy a tudóspacsirta, akivel együtt él, teljesen rá van akadva. PLUSZ! Ahhoz képest, hogy egy amolyan fej nélküli lovas, talán messze a legnormálisabb, hétköznapi személyiséggel rendelkezik, mint az itt felvonultatott macák többsége. Ez azért csak valami nem?