Padlo kívánságára szerepeljen itt egy olyan karakter is, akit ugyan nem nagyon akartam egy lapon említeni ez eddig postolt quality biccsekkel, mivel “BIATCH (eredeti megnevezésén …. grrr…. pfujjj… Bleach…)” epizódszereplő, akivel ugyan bajom nincs,  de a cuccal amiben szerepel, már annál inkább. Következzen hát:

Yoruichi Shihouin


Nem ő tehet róla ugyan, hogy egy ilyen rangon aluli, anime-nek nevezett hulladékban kellett napvilágot látnia, és hogy nem fantáziadúsabb események közé keverte az a “mélyen tisztelt” mangaka tolla, de sajna belőle egyenlőre most csak ez van, ezt kell szeretni.

A story szerint ő egy kaszás. A sok (nagyon sok) közül, aki ha éppen nincs semmiféle betörés, kitörés, hadiállapot, vursli, akkor Soul Society-ben, azaz az elkárhozott lelkek idilli purgatóriumában tengeti mindennapjait, szellem macskaként szellem egereket, szellem falakon keresztül kergetve. Na igen, mert ugye neki van egy ilyen extra képessége, hogy képes beszélő macskaként is járni-kelni a nagyvilágban. Dr. Doolittle bekaphatja, szerintem ő is csak ilyen fazonokat látott. Még, hogy az állatok beszélnek? Na de kérem, micsoda badarság, ezek csak járkáló entitások egy másik dimenzióból. A Blea…köhh*köhh*… szóval a blÖAaAArghHh..*krááákk****** Na jó, inkább hagyjuk. Tehát a “fehérítőben”  ez tök mindennapos dolog.

Tehát van ez a Yoruichi, aki amúgy bronzos árnyalatú bőrével, és a gigamega emlőivel, meg őzike testével nem is lenne olyan rossz, sőt még a személyisége is egészen rendben van, már amennyire a megerőltetésből futotta, az egészben csak annyi a baki, hogy tényleg egy rossz műfajban szerepel. El tudnám képzelni egy komolyabb, akár fantasy jellegű cuccban, mint alakváltó varázsló, vagy ilyesmi, mert amúgy mint karakter, tényleg rendben van. Nem felelőtlen, nincs kilométeres egója, bankai-ja, és ami a talán a legnagyobb mentőöve: műsorideje :] De azért az instant kapitányi rangja megvan neki ott ahol szerepel, és ezt nem is vitatjuk, mert azért elég erős azzal a ninjutsu skillel amit kitaláltak neki. Segítőkészségét külön kiemelném, mivel képes és igazgatja egy olyan hülye buzerátor útját, mint Ichigo. Igen, ennyi gyík közé kell valaki, aki tud hideg fejjel is gondolkodni. Taln ő az egyik olyan karakter aki miatt érdemes lenne megn…. nanananannaa……. hát majdnem kicsusszant. Tehát inkább olvassatok róla doujin-t gyerekek, azok talán izgalmasabbak, és nincsenek ennyire elkúrva : D Maximum meg… egyvalaki… de az nagyon : D