A rosseb vigye, hogy megint elmacskásodtunk, de ez ellen… neeeem, ez ellen kurvára semmit nem lehet tenni, annyira kiveri a biztosítékot. : D

Bakaneko

/feat. Tsubasa Hanekawa/

Le se tagadhatnánk, hogy fanoljuk a Bakemonogatari-t. Így hát nem is próbálkozunk vele, és pofátlanul előszedjük a show cirmosát, akit személy szerint sajnáltam volna nem kitenni, még ha talán kicsit ki is lóg a sorból a MOEness mutató kiakasztása miatt. De kérem, ezt a műfajt így kell művelni, nem úgy mint ahogy egy bizonyos “éneklős punákok mindennapi kalandjai” próbálta előadni.

Tsubasa Hanekawa az a csaj, akit megéri felidegelni. Egy olyan jelenség szemtanúi lehetünk ezáltal, ami esetleg életre szóló röhögőgörcsöt, kisebb ingerküszöbbel rendelkezők esetében erekciót, elhalálozást vonhat maga után. Gyakorlatilag ekkor jön ki a karakterből a lényeg. A szellem (gy.k.: akiről most tulajdonképpen szó van) ami megszállta a csajt, egy olyan személyiségváltozást okoz nála ha előbújik, amitől az alapjáratnál ezerszer durvább “de megß&@#$-nád” állapotba kerül, és még a zoofíliától sem kell tartani, mivel emberi formája megmarad, csupán apróbb változások lesznek észrevehetőek:

– Valahonnan előkerülnek a hófehér lufik (igen, ez az elsődleges szembetűnő változás)

– Instant albínó effektus

– Talpra esik

– Nyanyog és  “matkaságokat” beszél

– Gilette-penge hatású körömvégek, és nem fél használni

Ha valaki esetleg ilyennel találkozna ( : D ) —

Triggerelni mint előbb említettem, akkor lehet ha a megszállt alanyban nagy mennyiségű elfojtott érzelem akkumulálódik, és már igencsak agyfasz közeli állapotban van. Ha ilyesmi, kellően hot chick esetében tudomásunkra jut, egy ideális pillanatban, mikor épp nem figyel minket senki, zúzzuk a kiszelmeltet jól kókuszon. A cél az eszméletvesztés, ha ez elsőre nem sikerült, azonnal próbáljuk újra, mert rendőrt hívhat. Rutinosabbak alkalmazhatnak bézbóz ütőt, sokkolót, étert, lónyugtatót. Randábbak esetén: csak húzd le a papírzacsit a fejedről a szeme előtt! DE! bármely esetben csak vigyázva akciózzunk, ügyelve arra, hogy az áldozat testi épsége ne sérüljön NAGYON! Ugye senki se szeretne egy kék-zöld-lila morcicával szemezni. Ha az akció sikeres volt, várjunk… akár elszívhatunk egy cigit is. Vicceset.

Várjunk még…

Na még egy kicsit…….. oké, mostmár azért kezdjük el felhúzni a biztonsági védőfelszerelést (rendőrkutya trénerek előnyben)…

Voilá! Eljött az asztrális messiás, pórázt rá, és élvezzük!

Tipp: ördögűzőhöz ne vigyük ha jót akarunk magunknak (még kisajátítaná), és mondassunk vele nyelvtörőket. Az eredmény: