Potty vissza ecchiföldére, ahol az eyecandy-k és pantyshotok úgy záporoznak az ember arcába, mint a puskagolyók anno Stalingrad frontvonalán.

Teruya Eiko

Mintha már láttunk volna hasonlót itt nem? Igen? Igennem? Nemigen? Na, végül is mindegy, mert a karaktert már szorgos, éhbérért dolgozó segédmunkások megrajzolták, meganimálták, képzeletben többen valszeg már meg is erőszakolták, vagy erőszakoltatták vele magukat… A tényen, hogy pontosan erre a blogra való, semmit sem változtathat.

Kiről is van szó?

Ez a karakter az Demon King Daimao-ban szerepel, mint végletekig rossz kislány, aki egy (meg nem mondom melyik) ninja klán ifjú sarja. Első látásra teljesen rácuppant az anime főhősére, az impotens (mily meglepő) Sai Akuto nevezetű úriemberre,  és mindent megtesz annak érdekében, hogy őt végül is a srác észrevegye, és leteperje, és megalázza egy kőkemény rúd debrecenivel, ahogy ezt ninjáéknál szokás. Annyira agresszívan teper célja felé, hogy képes és mezítelen testével akár, a nyakába ugrik démonkirályunknak, hogy ezzel elcsavarja a fejét. Csakhogy sajnos ecchi-ben kényszerül szerepelni, mocskosul erotikus fantáziája sosem teljesülhet be. Talán ez válthatta ki belőle azt, hogy irigységében ahol tud, keresztbe tegyen a másik háremszereplőnek, Junko Hattori-nak, aki szintén jó eséllyel indulhatna blogunkon, mint sexyharcimarci, de mi Teruya-chan-t jobban kedveltük mint azt a tsundere ribit, így hát egyértelmű volt, kit kell választanunk kettejük közül. És akkor még Fujiko Eto-t nem vettem számításba, akinek viszont szintén kijárna egy szép post, mert akkora egy huncut makkmágnes, hogy az őrület. Sajna tipikusan olyan karakterek ők mind, akik csak a doujinokban látták meg törekvéseik eredményét, aminek egy részt örülök mert legalább nekik már jó, másrészt pedig kókadjon le örökre a fasza annak akit csupán ennyi kielégít : D