“- Hallottál már a gonoszról? A csúf, kopasz, perverz Hókuszpókról?”

Kérdezi komplett meggyőződéssel az egyszeri kalandorleányzó az épp útba eső kicsiny falu arra tévedő csemetéjétől…

Ferris Eris

… és emígyen kezd bele epikus meséjének a Legend Of The Legendary Heroes főszereplője, s egyben útitársa történetének, mely tele van csodákkal, ábránddal, csalfasággal, örömmel, szomorúsággal, és ami a legfontosabb: szemen szedett hazugságokkal!!!

Hát ilyen csaj ez a Ferris. Egyszer kap maga mellé egy valamire való partnert, akivel járhat-kelhet a határtalan fantasy világban, hát abból is kinézi magát az ördögöt. Mondjuk olyan nagyon mellé nem is lőne ezzel, ha Ryner-t mondjuk förtelmes tömeggyilkosnak állítaná be, egy perverz kiéhezett kandisznó helyett, aki úgy váltogatja a nőit korosztálytól, kapcsolati állapotától eltekintve, mint az alsógatyiját. Elsőre talán érzéketlennek tűnik a maca, de hamar kiderül, hogy egy igenis határozott, saját véleménnyel rendelkező valakiről van szó, kinek marka olyan vasököl, ami biza nem feltétlenül oda basz ahova köll… és ez többnyire az általa igen nagyra becsült partnere fejecskéje, aki nem rest, és sűrűn hangot is ad nemtetszésének. Kárára, mert olyankor jön a következő BUMM! Funny : D

Hát így vándorol dango-ról dango-ra a két jó barát (a csaj súlyos dango-fetisizmusban szenved), és úton útfélen azért belebotlanak egy-egy relikviába is, melyeknek megszerzése céljából vannak kiküldetésen tulajdonképpen. Meg néha találkoznak útjukat álló faszfejekkel akik mondjuk szintén kedvelhetőek lennének ha Ferris hagyná őket élni. De nem hagyja, és ezt igen tehetségesen teszi. Ahhoz képest hogy csak egy szál kardja van, meg egy páncélja, ami úgy néz ki, mintha egy részeg Barbie-baba telibe hányta volna, egész jól helyt áll mindenféle mágiák ellen, és mindezt csinálja úgy, mintha ő fingta volna a Golf-áramlatot. Na jó, néha dícséret képpen lesavazza kicsit Ryner-t is, hogy éreztesse vele, csinált ő is valami hasznosat aznap, a heti dango fogyasztásának finanszírozásán és cipelésén kívül. Ezt azért tudja ilyen jól, mert a Roland-i királyok biztonságára ügyelő nemesi család sarja, és igen kemény kiképzésben volt része már fiatalon… Na meg majdnem másban is, mert kicsit elfajult náluk a szülői felügyelet, de bátyókának köszönhetően anyuapu élete rövidebbnek bizonyult mint amire számítottak. Szar egy gyerekkor, de azért kiheverte a lelkem, és szép szőke pinalgó lett belőle, aki pont megérett arra, hogy itt melegedjen grafikáinak sokasága minálunk : )