Kód gáz. mai téma trágya ez lészen, ezen belül is a takonyszínű, seggig érő hajjal rendelkező csöcsibogyóval, a harapós lilafejű csörgőkígyóval, és a nem ma barnult, ősz loboncú csokibabával.


C.C.

Hogy is volt az a mese, amikor a herceg felkúszik egy torony tetejére, hogy aztán ott jól meg… ébressze az X éve alvó hercegnét? Na ez valami hasonló sztori lenne, annyi különbséggel, hogy itt a hercegné egy halhatatlan ezeréves csitri, aki smacilaci útján terjeszti a “geass-t”. Ennek hatására az emberek beflashelik, hogy gyorstalpaló főnökképzésen voltak, és amit ők mondanak, az abszolút, és úgy is lesz. Tehát ha egy geass-fertőzött személy azt mondja neked például, hogy baszódj meg, akkor… hehe… rábasztál rögvest, ha csak nem egy nimfomán asszonyállat vagy. Ebből is látszik, hogy Lelouch tök sötét, mert nem alkalmazta ilyenformán az erejét több ígéretes személyen is, akikből bizony akadt bőven, mint ahogy azt a jelenlegi post is mutatja : D

Na de, hogy ne terelődjünk nagyon el, ez a C.C. egy elég laza személyiség. Nem sokat beszél, de ha teszi is, az látszólag hasznosnak bizonyul Lulu grandiózus, világuralmi tervei véghezviteléhez. Amióta egóhercegünk felszedte, más se csinál, mint a koleszban pizzával tömi a majmot, mint egy képmutató olasz digó, néha kicsit szívja a gazdi vérét, és henyél. Bár, tekintve az eltartója életkörülményeit, simán megengedheti magának az életművész módit, meg amúgy is; A doujinok már leleplezték, hogy mivel is fizet, ha fizet tulajdonképpen 😉 Emellett van egy mega méretű, idiótán kinéző plüssfigurája, amit egyfolytában szorongat. Feltehetőleg a szerencsétlen plüsi már úszik a dzsuvában, mozzarellában, nyálban, és… nos a továbbiakat mindenkinek a mocskos fantáziájára bízom.

Kallen Kouzuki Stadtfeld

Elsőre átlagos törékeny, ivarérett diáklánynak tűnik, aki szorgalmas, odafigyel az órákon,  és veszettül igyekszik fenntartani a jó kislány álarcát. De ha kiderülne, miféle csalafintaságokkal tölti a szabad idejét, bizony akkora kibebaszott intőt kapna, hogy kilógna az ellenőrzőjéből, sőt talán még a szüleit is behívnák elbeszélgetésre… potyára. Amolyan részmunkaidős szabadságharczos a drága, aki suli után felteszi a +1000 kőarc karizmát adó pumukli homlokpántját, és kő keményen küzd a nagy angol elnyomás ellen, ahelyett hogy a fiúkkal foglalkozna, mint minden normális, korabeli lány. Vagy menne szerepelni Schobert Norbi videóiba mint ugribugri statiszta azzal a kinézettel. Még egy ilyen lopott robotrobit is tuningolnak neki a terrorista haverjai, mert monnyuk női söfőr, evidens hogy alma a vezetéshez, és szinte mindig T.K.O.-ra teszi az amúgy ratyi színű mecháját (hímsovinizmus rulz). Egész jó nő lenne, ha nem lenne annyira befeszülve, akárhányszor a rejtélyes MR.X… akarom mondani Zero, sunyibamegcsöcsörészés eligazítás céljából a közelébe somfordál. Olyankor ő valahogy viszketőport izzad a lábai közé, és ezen a problémán csak az a gondolat enyhíthet, ha a gyűlölt, birodalompárti Suzaku-ja ellen folytathat motorolajra menő küzdelmet.

Nu Viletta

A létező legjobb muffla a birodalom sorai közül. Az összes kicsi angol baka az ő mezítelen testének fantáziájára rángatja az egyszeműt éjszakánként, és könnyek között alszanak el, mikor rájönnek, hogy neki a nagy európai potenciál ellenére egy picipöcű japán emberecke kell. Amíg arról álmodozott, hogy majd egyszer színesbőrűként nemesi rangot kaphat az európaiaktól (ahahaha), egy apró incidens során megküldik ólommal, amitől még az a kevés esze is elmegy, amiért oly sokat állt sorban a bolhapiacon. Így eshetett meg az is, hogy amíg öntudatlanul fetrengett, az a bizonyos szemfüles, húzott szemű emberke jól megtalálta, és aki kapja, kúrja alapon felnyalábolta, majd hazavitte, és szépen, jó borg módjára beépítette a japán kollektívába. Ez az akció annyira jól sikerült, hogy miután visszatértek is az emlékei, konstans összeférhetetlenség lépett fel a fejében önmagával. De ha már úgyis felcsinálták amíg önkívületi állapotban volt, kiegyezett magában azzal, hogy egye kutya, ottmarad rizsát számolni a békés 11es kódszámot kapott japán állampolgárokkal.