A Black Lagoon szemét gazemberei közül lépjen elő az a bűnös aki…. “-jóvan jóvan, én lőttem, jövökmá! ~basszameg

Revy

Ez a kínai-amerikai félvér karakter az amely méltán kiérdemelné az anime-k minden idők legnagyobb női “helyi basszájba” karaktere címét. A fiktív Ruanapurában, a bűn városában nagy híre van. Jóformán aki eddig a jövedelme és ő közötte állt, annak nem személyeskedésből, de nemes egyszerűséggel ementáli alakúra formálta a popsiját. És akkor még nem volt ideges, csupán közbe szólt a pénz… De a dél-kínai alvilág, ahol szerepel, már csak ilyen, vagy ölsz, vagy megölnek, és egy ilyen helyen a szállítósdi pont egy olyan meló, amit az amúgy nihilista alanyunk szívesen csinál. Farkastörvények szerint játszanak, és ha nem használja az ember a fejét, könnyen elvesztheti azt. De Revy-t nem olyan fából faragták ám, hogy csak úgy, akárki kilyuggathassa a csini, nonfig tetkókkal kivarrt bundáját. Mesterien kezeli a marok és nehéz lőfegyvereket, mozgása pedig olyan, mintha a golyók őt magát kerülnék. Leginkább a két, személyre szabott rozsdamentes acél Beretta 92FS szériajelzésű stukkereivel osztja az ólmot gazdagon, melyek igen örömteli pillanatoknak számítanak, mert legalább ilyenkor nem unatkozik. Na meg mi se. Hát még azok, akikre céloz : D

Meló után a Yellow Flag-ben röhögve leissza akármelyik trógert, amelyik esetleg kellően keményre itta magát ahhoz, hogy leüljön vele egy pár karika rövidre (kíváncsi lennék, hogy a jó kis magyar gyümölcspáleszt is ilyen jól bírná-e a bélése). Bár többnyire mikor az említett helyen Revy megjelenik, az Bao-nak, az üzlet tulajdonosának nem igazán jó ómen, mivel legtöbbször rongyosra lyuggatták a bordély-kocsmát mikor ez megtörtént. És rendszerint “nem ő volt a hibás”. Első ilyen eset, melynek mi is szemtanúi vagyunk az az éppen újdonsült kollégával, Rock-al való iszogatásukkor történik. Vagy kijózanodott az első fegyverdörrenésre, vagy kotta részegen is ilyen jól csapja, de kiirtott egy rakás, elvileg elit fejvadászt, akik az ő (hát ki más) fejükért jöttek. De mivel ez egy ilyen sorozat, ez a kis vérfürdő csupán töredékrésze annak a pusztító egésznek, melyet ez a húszas éveiben járó (?) csaj képvisel.

Múltjáról túl sok nem derül ki, de nem volt egy rózsás gyerekkora neki se, tehát nem csodálkozunk rajta, ha olyan nővé érett amilyen.

Mi viszont így szeretjük, de ő lehet másképp állna a dologhoz : P