A Gekko State fedélzetén csak egy MILF van talpon a vidéken, aki nem más mint:

Talho Yuki

Relatív régen láttam már a forrásművet, így elég nehéz nyilatkozni felőle, és a benne szereplő maca felől, de összességében jó lehetett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy sokáig pihent, keveredett, kavarodott a hard drive-omon, és ezek után is úgy véltem, hogy megéri kiírni. Ha 1x nézős, akkor is.

Gondolom felmerült azokban a gondolat, akik lesik ezt a blogot, hogy a kezdetektől az utóbbi időben kissé eltérő, silányabb jellegű karaktereket vonultatunk fel, de ez csupán annak köszönhető, hogy per pillanat kifogytunk a minőségi darabokból. Ami pedig volt, és mint mintapéldaként szolgálhatott, az most itt pihen a  dicsőség csarnokában. Jelenleg most ott tartunk, hogy a kapufákat lövögetjük erőteljesen, tehát az a kategória szerepelget, amely már nem hasonlít az első bejegyzésekben látott karakterekhez, de még mindíg a… hmm… jó, írjuk le, “szúrnám” típusú biccsek táborát erősíti. De az utolsó mondat kapcsán, akkor már leírom azt is, hogy szerintem más fantáziája szülte fiktív karakternek vizuális kiterjedésére (de szépen leírtam, jesszum pepi…), csőlátással, habzó szájjal, és merevre hegyezett ceruzával egyszemélyes racsnipörgető versenyt rendezni abszolút nem helyes, és egészségtelen is. Már az elmére, a ceruzára nem feltétlenül, hacsak nem kapacitásán túl van használva. Tehát gyerekek, ha csak és kizárólag a rajzolt Puniédákra, esetleg Marok Kaori-kra tudtok elmenni, az, jelzem még1x, nem a mi hibánk. Nem mintha lett volna eddig bárkinek is bármi baja ezzel (szerintem a többség úgyis boldogan hokizik rájuk otthon a kisszoba sötét rejtekében). Ez itt egy galéria, olyan tartalommal és erotikus töltettel, amilyen. Szórakozásból, unaloműzésből, nem pedig elfogultságból.

Naszóval, ott tartottam, hogy kezdünk kifogyni a fénypontokból, ez pedig igen nagy baj, mert ha egyszer a kapufák is elfogynak, habár jóval tágasabb a választék belőlük, egyszer el fognak, akkor baj lesz. Retekegér, földszintes, agresszív, kiherélt tacskó jellemű tsundere kislányokról pedig nem fogunk bejegyzést készíteni, mert egyrészt se nem sexy, se nem romantikus, és úgy egyszerűen is, kapják be a faszom.  Azaz ne, mert a fogazás ártalmas. Ahhoz meg hogy ide bishounen, vagy egyéb más buzulási formának a keze betegye a lábát, külön súlyos traumának kell minket érnie, vagy egyéb aberrációnak kell kifejlődnie. Vagy másik szerkesztőnek… amire viszont hajlok.

Szóval jön elő a sokak által lerágott, megcsámcsogott, megint megrágott téma ebben a szubkultúrában, miszerint kezd kiveszni, avagy már rég kiveszett az eredetiség a műfajból, és az egészből már csak a marha nagy pofátlan pénzgyártás látszik ki. Született nem egy post itt is, az ilyen szellemben elkészült művek női szereplőiről is, sőt már maga a blogot megindító karakter (Saeko) is egy ilyen zsozsógyár-történet eredménye. De minekutána nem csak mi vagyunk az egyedüliek akiknek ez különösképp tetszett, jogos a gondolat, hogy ha olyan sokan csipázták, akkor csak lehet benne valami. Vagy már megint csak nekifutásból hülyébbeket írok, mint egy fél pár büdös zokni stabil oldalfekvő helyzetből… mert az is elképzelhető (sőt, valószínű : ] ).

Tehát az üzenet a következő, kedves mangakáknak, és stúdióknak-akik-nem-vagytok-képesek-vagy-szimplán-csak-basztok-rá:

Tessék minőségi művekkel megajándékozni végre a nagyérdeműt, és ne ilyen “egyszerláttam-eldobom” szarokkal, máskülönben ne csodálkozzatok, ha senki (még az se aki megteheti) nem vevő pénzért az olyan fajta baromságaitokra, aminél még egy megfázott antarktiszi jegesmedve is komolyabbat fingik. Egyszer régen az a bizonyos valaki, aki a műfaj alapköveit letette, feltehetőleg olyan szellemben cselekedett, hogy amit alkot, az jó, és nem utolsó sorban maradandó élményt nyújt azoknak, akik vevők az ilyesmire. Valszeg mostanra forog is a sírjában, mint kacorbicska az orkok vakbeliben.

A fentebb említett, felettébb jó helyeken kerekded alanyról pedig csak annyit nyilatkoznék, hogy… “mindíg, minden körülmények között” : D Amúgy meg ma ilyen megmondós napom van. Előferdül.