Hohooo, megint csak ritka pillanatok egyikével ajándékozom meg a nagyérdeműt, olvasható egy új post a blogon! (pezsgőbontás, konfettieső, fanfárszó) A mai bejegyzés pedig íródjon a Requiem for the Phantom remekbeszabott kis animu-nak … vagyis az abban szereplő, kiemelésre érdemes biccseknek. Plusz, hogy legyen benne egy apró stilisztikai csavar, legyen ez amolyan ÁSÉS módra : )

Claudia McCunnen | Drei (Cal Devens)


Postírás. Önmagunkat ettől jófejnek hívés, pedig csak másokat fárasztás. Este lekkoccanás gép elé, csetre bejelentkezés, “retek” bemondás, hülye reakciók várás. Idióta társszerkesztő szintén megjövés “takarodj blogot írni” mondás, én jót nevetés, és picsába elküldés. De mivel hirtelen nem levés másnak, hát idejövés és megírás McCunci és Cal-iber-ről szóló apróbb litániát. Saját vélemény hozzáfűzés, beleszövögetés.

Cal Devans bérgyilkosság közvetett áldozatának levés, Zwei nevű főszereplőt kislányként szuperhősnek hívés, majd segítséget kérni akarás négerpótmama gyilkosának megölésére. Nagy naivan arra számítás hogy majd gyilkost azonnal megtalálás, halántékon lövés, majd felnégyelés, és pórnépnek város négy szegletébe kiakasztás, elrettentő példaként. Potenciálisan jó szemtanúnak levés, Zwei-nek azt is mondás, hogy keresett személyt látásból felismerni tudás, így nem lenni más hátra mint előre, csóringer módon, plusz egyéb körülményeknek köszönhetően bérgyilkosunkhoz beköltözés, hetekig ingyenélés. Hősünkhöz később majd hozzászokás, melóját kitanulni akarás, segíteni próbálás. Okosnak levés, és dolog menés is, ámbár Zwei hipp hopp eltűnés, és lakás felrobbanás. Így kölcsönös félreértése történéseknek, és két évig egymást nem látás. Ez alatt a (!!!)két év(!!!) alatt  sírós kislányból szőke dudás-punás motoros, pisztolyhősös prau bérgyilkossá fejlődés. Ez engem apróbban kiakasztás, el nem hívés, wattafuk nézés, egész ez után következő bosszúállós hadműveletes sztorin sírvaröhögés. De azért kinézetre erőssen rányáladzás, blogon csupán ezért szereplés.

Claudia McCunci feltörekvő karrierista maffiaribancnak levés, önmagát nagyon nagy észnek hívés, közben igazából csak puncit betömetni tudás, és szart jól megkavarás mindig, mikor helyzet már valamivel lazább levés. Zwei-t már sztori elején behálózni próbálás, ez valamilyen szinten sikerülés is, sőt, parancsra kufirc(!) elérés. Ám később saját szarkavarásának áldozata levés, és tengerparton flesselés közben saját barátnéja általi lepuffantásban részesülés. Több információval róla most már nem szolgálás, mert a gondolatok a fejemből kimenés ahogy haladás bele az éjszakába. Ráadásul forrásanyagot is régen látás, és most csak ezért még egyszer elő nem szedés. Internet is kevés anyagot szolgáltatás, ezzel bebizonyulás, hogy erősen melléknek a mellékkaraktere levés, és hangsúly róla hiányzás. Amúgy is túl sokat pofázás már, képek ideje jövés!