Az általunk úgy utált ipari hulladék szeretett Bleach-ből elhoztunk egy mélytorkú szépséget, ki nem más, mint:

Nelliel Tu Oderschwanck

Újra útra kélünk a Hipó világában, hogy tüzetesebben megvizsgálhassuk az egyik nyáltermelő berendezéseinket intenzíven megindító mellékszereplőt. Meggyőző kepeségei ellenére, alul szerepeltetik a sorozatban, nah ki lehet ő? Bezony, Neliel kimonhatatlan nevű ……..

Nel a hármas számú espada, míg nem lett skizo egy apróbb trauma hatására. A karakter ötletgazdáitól ez egy elég jó döntésnek bizonyult, hisz így a loliconok férfiak és a FÉRFIAK igényeit is ki tudná(!) elégíteni (ha ugye nem egy kitalált hogyishíjják vóna). Bár kölyök alakjában a nyála gyógyító hatású, a felnőtt bigétől bárki szívesebben venné a nyalogatást. (Voo: szerintem a felnőtt verzió emésztőnedvei is gyógyító hatásúak, csak kicsit másképp, és másutt : D )

Felnőtt alakjában a különleges képessége, bármit el tud nyelni és visszaköpni, előbbi osztatlan sikert arat az urak körében, utóbbi kevésbé. Bónuszként zergévé/kentaurrá képes alakulni, az állatbarátok nagy örömére.
Felbukkanási hely: túlvilági sivatagban, egy beszívott tikivel, egy emberszájú angolnával és egy csavarhúzófejű izével.
Testfelépítés: Nel XXL-es lökhárítókkal van felszerelve, csak tudnánk hova rejti őket piciny alakjában, a megfejtési tippeket szívesen fogadjuk kommentek formájában. Hátsófelével nem adja alább, ugyanolyan kitűnő minőségű, mint a felsődomborulatai.
Negatívum: Figyelmével alkalmatlan narancshajú tizenéveseket tüntet ki. Kár, hogy ölelés, illetve fojtogatás közben nem öli meg, bár Ichinek (neki még Rukia is jó lenne) túl szép halál lenne. Igazán díjaznánk, ha a későbbiekben eper allergiát kapna. Vagy esetleg rájönne, hogy eddigi tevékenysége kényszeres volt, és csupán Eperke feje láttán hasított belé a pavlovi reflex, mi szerint, neki bizony az ő fejével kell a mellizomzatát kondícióban tartania, mégpedig azzal, hogy összeroppantja azt. RECCS!

Köszönjük újra a post értelmi társszerzőjének ( AKENA ), hogy hozzájárult írásával mai postunk anyagához!