Hello újra! Jó rég nem írtam, de hát most meló van meg kockulási idény, meg karácsony, megajóégfasza. Kifogások hegye és völgye et cetera, na de ma úgy gondoltam, MMO-s degenerálódásom helyett kicsit leporolom már a blogot, így a lassan 1 hónapig tartó hatásszünet után. Tehát csapok egy bogarat ide. A mű nem lesz ismeretlen, hiszen emeltünk már ki egy “hiperpigmentált, C típusú állampolgárra hajazó lánykát”, de a Book of Bantorra volt olyan jó, hogy megörvendeztesse a nagyérdeműt még egy olyan csirkével, amitől vagy frankón függőlegesbe áll az erre stresszelő jóember színesceruzája, vagy egy hetes agyideggörcs fogja kerülgetni az élmény után.

Hamyuts Meseta

Na szóval van ez a kattant ribanc a sorozatban, aki valamilyen istenverte módon felküzdötte magát Könyvtári Igazgatóvá. Vagy Dungeon Keeper-ré. Vagy nevezd aminek akarod. Ne kérdezzétek, hogyan, szerintem elég ránézni, és ki fog derülni, hogy nem azért mert olimpiai aranyérmes lett a “parittyával szargalacsin hajigálás” nevű versenyszámban. Ezt még csak tetézi, hogy a helyi bika, Mallory ágyában ténfergett egy darabig. De aztán valamelyikőjük bizonyára megunta a random fuckfestet, és felhagytak egymás nemiszervének szándékos izgatásával. Lehet Mallory volt az, aki már 2mp-el a “lövés” előtt tudta, hogy itt a vége… höhö:P Viszont a szarkeveréshez, és a munkahelyi trollkodáshoz kicseszettül ért : P

Kisgyerekként ŐRÜLT-MAGE-DOKIK kisérleti nyúlként használták elemzésül arra,hogy hogyan reagál az emberi agy ha egymenetben nézetnek meg valakivel egy teljes szériát a Teletubbies című közkedvelt, és igen képességfejlesztő műsorból. Na hát itt az eredménye, felnőttként több vérmezőt megjárt könyvtáros-terminátor (sry Warhammer) lett belőle, aki gyilkolászik mindenféle emberszabásúakat kicsit erre, kicsit arra, csak úgy a fun kedvéért. A másik célja ezeknek a hadjáratoknak pedig az volt, hogy jól keresztbe tegyen az összesküvéses-esküvéses-össze-vissza elméletek kiötlőinek és végrehajtóinak, majd mint aki jól végezte dolgát visszacaplathasson, és jól beledögölhessen a főnöki bársonyszékbe a mindent tudó félmosolyával és a kézzel hímzett playboy-logos ingével együtt. Amit már csakazértis úgy hord a -40 fokban is, hogy persze, legalább a fél csöcse kint legyen. Felteszem anyuci őt se baszta jól tarkón amikor kellett volna, azzal, hogy majd jól felfázik a luka, ha nem öltözködik rendesen. Hozzáteszem, innen még van ereje mindenféle agyament küldetéseket rábízni a körülötte sündörgő embereknek. Na, egészen eddig nem is lenne probléma a karakterrel, mert legalább ez is dobott a sorozaton. Nyávogó picsi, esetleg haha-naonvicces, vagy karótnyelt picsa helyett (aki szintúgy van, de ő most csak kisfőnök) kapunk egyet a real badass biatch fajtából.

(Apropó, minden tudó félmosoly. Nem ám csak úgy a levegőbe eregeti ezeket, hanem kérem alapja is van! Olyan mágikus csápikus hangletapogatós ákombákomos szenzorai vannak, hogy zsé kilométeres körzetben még azt is meghallja hogy ha valamelyik békésen szendergő honpolgár , az éjszaka leple alatt megereszt egy sunyi, de gyilkos töltetű fingot a paplan alá. Ez a superskillje, na.)

De most jön a furcsaság. “- Mert hát miért ne lenne már, túl szép lenne így, hát taknyoljunk bele egy kicsit.” Gondolták ezt jóízüen kacagva kis rizsaevő barátaink.

Van ám neki egy komoly fejlövése, mégpedig az, hogy ő csak úgy halhat meg, ha valaki/valami nálánál erősebb megöli. Nem tudom próbálta-e már a seduxen+sör szorozva kettlebell+bilincs —-> Dunapart kombinációt, de mindenesetre sorra pusztulnak meg a különféle elmezavarukban előkeveredő alakok, akik valamilyen úton-módon, de a kiskegyedünk, és az őt körülvevő csipetcsapat életére törnek. De ő telhetetlen, és nem látja, hogy ez is csak őérte történik, meg hogy valójában neki ez jó,  így szimplán, akit lehet, azt jól legyakja a faszba ilyen szuperszónikus szargalacsinokkal. Akár sniper(!!!) módban is. Távcső nélkül természetesen. Namármost, mindenkinek ad ugyan esélyt arra, hogy kibontakozzon, de ez az esély körülbelül pont annyi szokott lenni, mint egy pokolba lehajított hógolyóé. Komálom én ezt a hősi halott, meg kemény csatában akarok elesni dolgot, de valahogy nem áll össze a másik, “szeretethiányom van” című sóhajjal. Így most akkor ő végülis micsoda? Nihilista daragép, vagy jól álcázott emo? Mindenesetre érdekes elgondolásai lehettek egy párkapcsolatról is, ha az ő szemével nézzük. De most inkább nézzünk a sajátunkkal, mert gyün a képdömping!

“-CSAPJAD PADLO!

-kussolsz, ittvan má na…”