Mostmár kezdik páran rugdosni a seggünket, hogy megint nem halad a blog már lassan 3 hónapja, így figyeljen itt egy kis finomság.

Yuuko Ichihara

A fent látható névvel és méretes tüdővel megrajzolt szépség a CLAMP nevezetű stúdió grafikusainak ügyes kezei közül került ki, és leginkább az XXXHolic című alkotásban debütál, mint főbb karakter. Tudom, tudom, hogy a cím, meg a nyitókép így elsőre elég hentai gyanús, de erről szó sincs, ha megnézitek, meglátjátok, hogy nem úgy van’a : D

A stúdióról magáról csak mellékesen annyit, hogy a különböző sorozataikban szerepeltetett karaktereiket előszeretettel pakolgatják egyik storyból a másikba, ennek hála Yuuko más-más művekben is felbukkan, természetesen illeszkedve az éppen aktuális körülményekhez, mely gesztust szívesen látnám viszont néhány doujinban is : P (Perverz állat vagy Pad, tudtam én mindíg is, de nem tudtam, hogy ez publikus – Voo) A Holic főszerepe mellett, ahol a “The Dimension bitch  .. khm… WITCH” titulust viseli, a Tsubasa Reservoir Chronicle történetszálában is még ugyancsak egyike a fontosabb személyeknek.

Az említett bige egy olyan misztikus boltnak a tulajdonosa,  ami csak azok számára válik láthatóvá,  akiknek valamilyen különleges kívánságuk van. Yuuko-nál nem cash-el fizetnek a vendégek, hanem felajánlja, hogy teljesíti a kívánságukat (vajon én mit kívánnék tőle 😉 ), ha cserébe olyan áldozatot hoznak, mely fedi az adott kívánság szellemi értékét.

– Köszönjük ó Magasságos PadLoW, hogy ezidáig sikerült emelni a post színvonalát, de most akkor átvenném a továbbiakat ; > – Voo

Tehát akkor adott egy szemrevaló kanca, mindíg sejtelmes, tutajos mosollyal. Adott egy varázsbót, és adott egy elbaszott pálcikaember, akivel az ég már csak úgy tudott jobban kicseszni, hogy ráaggatta a Watanuki Kimihiro nevet. Elsőre feltételeztem, hogy egy fogpiszkáló, egy vonalzó, és két részeg japán grafikus szerelemgyermeke a csávó, de ahogy haladtam a történettel, ez a teóriám sajna megdőlni látszott. Az meg már ezek után talán teljesen mellékes, hogy úton útfélen mindenféle szellemek molesztálják a kis seggét. A 3 dolog úgy kapcsolódik össze, hogy egy szép délutánon, ez a Wattakuki, a szokásos suliból hazafele tartó útja közben újfent áldozata lesz a perverz tapizós szellemeknek melyek le is teperik szépen a földre (elég vicces jelenet). Totális kétségbeesésében a előző nap este látott pankráció gondolatától megvilágosulva “megfogja a kötelet” mely azonban nem más, mint a helyi magic ABC fakerítése. Ennek hatására az összes szellem letiplizik azonnal, mely szöget is üt kákabélű hősünk fejébe. Ezek után be is megy (megy a nagy szart, két vérloli becibálja) abba a bizonyos boltba… nyilván egy kis “Schweppes-ért” ; )  Természetesen ezt követően ismerkedik meg bejegyzésünk témájával, és tudja meg, hogy Yuuko micsoda fura dolgokkal sheftel. Ettől eltekintve, emberünknek még mindíg idegzsábája van a kísértetektől, így kapva kap az alkalmon ha már egyszer úgy is ott van. és szolgáltatást ellenszolgáltatás követ, így lesz hát házinéni Yuuko-nál, mely posztra mondjuk nem kicsit volnék irigy. Nohát mindegy, szóval így indul a a történet.

Yuuko szeret lustálkodni, Watanuki terülj-terülj asztalkájáról burkolni, és annál többet szeszesitalozni… najó, szörpikézni, mert szakét tol inkább a drága. Szereplései egész ideje alatt nem tudtam eldönteni, hogy most akkor vagy végig részeg, vagy végig józan, annyit beszélt talányokban. Szomjasan viszont elég sűrűn, de cefrétől üres kezét keveset láttam az fix. A képi anyagból jól látható hogy szeret ezen felül még kihívó és dekoratív megjelenést adni magának, de a kimono-t preferálja leginkább a köznapi viseletben… with style! A sok szürcsölés ellenére viszont, az esetek túlnyomó többségében ha alkalmazottja valamilyen fennakadással találta szemben magát munkája során, ő tudott mondani valami okosat, mert a misztikus eredetű dolgokban szinte kifogyhatatlan információforrásnak bizonyul. Mely persze érthető is, ha egyszer amolyan boszorkányféleségből él az illető. Ám itt nem áll meg a történet, mert ismeretei mellett a varázshatalma is nagy. Nevéből már ki lehetett következtetni, hogy képes az idők és dimenziók között mozogni, ami ugye már alapból nem kispályásságra utal. Képes megidézni vagy elbeszélgetni mindenféle nem e-világi lényekkel, szellemekkel, istenekkel, de ha megpróbálná, még talán velem is. Na meg persze a kívánságok teljesítése. Bár ez az utolsó elég kétélű penge, ugyanis mindenre még ő sem képes, de amire igen, ahhoz kell a másik fél komoly elhatározása és hozzáállása is, különben visszafelé sülhet, és pár esetben sül is el. Akkor meg bizony nagy szar van, amiből a kuncsaftot Watanukinak kell kirángatnia, Yuuko közvetett/közvetlen támogatásával.

 Mindenesetre egy rejtélyes, ámbár nagyon kedvelhető, általában jó kedélyű karaktert sikerült belőle alkotni, ki főszerepében tanácsaival szépen terelgeti szeretett cérnametélt alakú alkalmazottját élete kisebb nagyobb bukkanóin át. Azt, hogy honnan jött, és hová tart, senki sem tudja. Még az ivócimbi kis fekete szőrmóksegg haverja sem, ami amúgy a Mokona névre hallgat, és kinézete alapján Pikachu délről jött rokona lehetne : P

Most pedig jöjjön az, amiért tulajdonképpen van a blog. Voilá! (csak tudnám, hogy én is mi a fasznak rizsázok ennyit …)