Csöpp gondolkodás után, plusz latba véve azt is, hogy nem volt mostanában crazy biatch jellegű anyag az oldalon, így ide pendítek egy ilyet:

Liang Qui

Feljebb látható alakunk a Canaan nevezetű animeben jelent meg, mint a főköcsög jobbkeze. A legértékelhetőbb tulajdonságai közé talán az alakja és az elvetemültsége sorolható, mely utóbbival nem kevés gondot okoz a mű főszereplőjének, Canaan-nak. Alphard-hoz (a műsor fő gonosztevőjéhez) kötődő viszonya nagyon erős, amolyan nővérének tekinti, de körülbelül a beleőrültség szintjét veregeti az elfogultsága. Szóval az a tipikus ragaszkodó elmebeteg. Minden vágya az, hogy Alphard elfogadja őt, odafigyeljen rá, és viszont szeresse, úgy ahogy ő teszi. Fő mozgatórugója ez is lesz a műsor folyamán, mivel berögződése az, hogy ha bárki közé, és imádata tárgyának útjába áll, annak pusztulnia kell. A szőke főszereplőnek meg persze, hogy pont az említett veszélyzónába kell keverednie, mivel neki meg Alphard-dal van ügyesebb-bajosabb biznisze, de ebbe talán most ne is menjünk bele komolyabban, mert rakott ám mindenki szart a palacsintába bőven. Inkább nézzétek meg.

Maga az anime az alvilág, és a nemzetek közötti titkos hadviselés csúf, vérrel, halállal, és embertelenséggel teli környezetét hivatott bemutatni, illetve az ebben főszerepet játszó terrorelhárítással foglalkozó nőszemély, Canaan kalandjait, ki, egy emberfeletti képességével maga is amolyan speciális fegyver a nagyobb hatalmak kezében.

Liang többnyire kiegyensúlyozott személynek mutatkozik, ámbár belül olyan mint egy láda nitroglicerin. Ha bepöccen, akkor hozzányúl bármihez a siker érdekében, és könyörtelenül pusztít mindent ami az útjában áll. De sajnos túlzott temperamentuma, és elfogultsága a sorozat folyamán nem éppen az elérni kívánt célhoz vezet, (melyhez viszont a főhős nem kicsit hozzátett, elvégre a saját, még inkább a komái életéről volt szó) hanem inkább bálványa tárgya által való megbotránkoztatáshoz, mely később ahhoz is vezet, hogy az magára hagyja Liang-ot, akinek ettől végképp elgurul az összes gyógyszere, így olyasmihez nyúl, mely a saját halálához vezet. Hátteréről annyit tudni, hogy azóta működik együtt Alphardal, mióta ő otthagyta az akkori mesterét.